Gedrag komt niet uit de lucht vallen

Al mijn hele leven lang ben ik geïnteresseerd in wat mensen drijft. Na mijn studie Journalistiek en Theologie ging ik aan de slag als jongerenwerker. Via het jongerenwerk kwam ik in het onderwijs. Ik deed ervaring op als docent, decaan, teamleider, bestuurder, coach en als trainer.

Ervaring
Sinds 2014 werk ik als zelfstandig organisatieadviseur, coach en spreker. Ik werk voor verschillende overheidsorganisaties, het onderwijs en de zorg. Ook in andere sectoren word ik regelmatig gevraagd. Bij onder meer de Politie, de Rabobank, Enexis en de Erasmus Universiteit zijn trajecten met succes afgerond.

Kennis
Inmiddels beschik ik over veel inhoudelijke kennis van duurzame gedragsverandering. Maar ook van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Daardoor lukt het me om snel tot de kern van zaken te komen en problemen te ont-wikkelen.

Handlanger
“Durk, hoe kun je jezelf zo noemen? Mensen associëren het negatief, want zo wordt toch een loopjongen van een crimineel genoemd?”
Toch heb ik bewust voor deze naam gekozen, omdat handen laten zien wie je echt bent en wat je belangrijk vindt! Lees meer…

Persoonlijk
Samen met Alma, met wie ik al meer dan 25 jaar ben getrouwd, heb ik vijf kinderen mogen ontvangen. Het is super om te zien hoe onze kinderen opgroeien. Hoe ze hun eigen plek in de samenleving ontdekken en innemen.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn vrouw Alma en met onze hond Sien. Met het hele gezin bezoeken we veel gospelconcerten in binnen- en buitenland. Je kunt mij (ons) geen groter plezier doen!

Mogelijkheden
Nieuwsgierig wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? Bekijk hier de mogelijkheden.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een afspraak maken? App of bel naar 06 – 2158 5451 of mail naar handlanger@durkdeboer.nl. Onderstaand contactformulier invullen kan ook. Binnen 24 uur neem ik contact met je op.

Durk is een snelle denker, prikkelt mensen op een prettige manier en weet zaken op een heldere en constructieve manier bij elkaar te brengen. 

Dave Verhagen | Projectmanager Viattence

Handlanger

Durk, hoe kun je jezelf zo noemen? Mensen associëren het negatief, want zo wordt toch een loopjongen van een crimineel genoemd?

Toch heb ik bewust voor deze naam gekozen, omdat handen laten zien wie je echt bent en wat je belangrijk vindt!

Jaren geleden kreeg ik een boek met de titel: “Handen heb je om te geven”. In dit boek stond een prachtig waargebeurd verhaal en boven het verhaal stond: Mijn handen dat zijn jullie!

Als het oorlog is, wordt er veel kapotgeschoten. Dat gebeurde ook, zomer 1944, in een Frans dorpje. In de kerk van dat dorpje stond een geliefd Christusbeeld, gemaakt door een plaatselijke kunstenaar. De verwoestingen van de oorlog gingen niet aan het dorpje en de kerk voorbij. Een bombardement verwoeste grotendeels het dorpje en ook de kerk.

Kort na de bevrijding gingen dorpsgenoten en soldaten puinruimen en een soldaat vond het geliefde Christusbeeld tussen de brokstukken in de kerk. Het beeld was beschadigd, want Jezus’ handen waren afgebroken en niet meer te vinden in het puin.

De soldaat die het beeld had gevonden, pakte een plank en spijkerde die onder het beeld. Op de plank schreef hij: mijn handen zijn jullie! Toen de mensen het beschadigde beeld zagen, waren ze ontdaan, maar de plank met de woorden: mijn handen dat zijn jullie, maakte alles goed. Ze begrepen de boodschap en stonden voor elkaar klaar.

Zo wil ik klaarstaan voor mijn medemens, professionals, groepen, teams, gemeenschappen, bedrijven en organisaties. Ik steek mijn helpende hand uit om anderen te versterken.


Durk de Boer – Handlanger

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat ik voor jou of jouw team/organisatie kan betekenen.

Vul je gegevens in en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Appen of bellen kan ook: 06 – 2158 5451.

    Enkele Opdrachtgevers…