Spreker met impact!

Zoek je een inspirerend spreker voor een event, teamdag of conferentie? Iemand die mensen raakt? Met mijn enthousiasme en kennis zorg ik voor impact!

Het doel van jullie bijeenkomst wordt niet uit het oog verloren. Ik leg verbinding tussen jullie doelen en mijn verhaal. Dat doe ik met een mix van inhoud, kennis, humor en persoonlijke ervaringen. Ik zorg voor veel interactie met deelnemers. Door ze écht te raken, zorg ik voor een onvergetelijke ervaring!

De onderwerpen waarover ik spreek zijn gedragsverandering, persoonlijke groei en duurzame organisatieontwikkeling.

Ik spreek onder meer op:

  • Events
  • Conferenties
  • Studiedagen
  • Businessbijeenkomsten
  • Teamdagen
  • (Christelijke) jongerenevents en -bijeenkomsten

Heb je een dagvoorzitter nodig? Ook daarin ben ik ervaren. Bekijk hier de mogelijkheden.


Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Vul onderstaand contactformulier in of app/bel 06 – 2158 5451.

Durk is een bevlogen spreker die mensen aan zich weet te binden met een interactieve presentatievorm. Voorbeelden uit de praktijk van de ondernemer combineert hij moeiteloos met zijn kennis en ervaring tot duidelijke behapbare verbeterpunten en herkenbare tips. Durk heeft onze klantendag met recht naar een hoger plan getild.

Djengis van Nek – Flevo ICT

Neem contact op

Wil je een bevlogen spreker die mensen raakt? Neem dan contact op. App of bel 06 – 2158 5451 of mail naar handlanger@durkdeboer.nl. Het contactformulier invullen kan ook.

    Mijn doel is ervoor te zorgen dat mensen na afloop geraakt, vól energie en enthousiasme naar huis gaan.

    Durk de Boer – handlanger