Interactie, betrokkenheid en een positieve sfeer

Een conferentiedag, seminar of een (zakelijk) evenement kan niet zonder goed dagvoorzitter.

Een positieve sfeer en zorgen voor verbinding. Dat zijn de belangrijkste taken van een dagvoorzitter. Hiervoor moet iedereen zich op zijn gemak voelen. Zowel de bezoeker als de spreker(s). Ik kijk en luister daarom goed. En door te zorgen voor een goede interactie, ontstaat er verbinding.

Mijn taken als dagvoorzitter
Naast het creëren van een goede sfeer, zorg ik voor een goed lopend programma. Ik bewaak de opbouw, de tijd en de planning.

Daarnaast laat ik het publiek actief meedenken en -doen. Ik verbind programmaonderdelen naadloos aan elkaar. Daarbij gebruik ik humor en positieve energie. Waar nodig, introduceer ik sprekers of houd ik inleidingen.

Kennis
Als dagvoorzitter ben ik scherp op de inhoud en zacht op de mens. Hoe me dat lukt? Ik maak gebruik van mijn grote dosis kennis en ervaring. Opgedaan in het onderwijs en de journalistiek.

Werkwijze
Naast het het voorzitten van een bijeenkomst, denk ik ook graag mee in de voorbereidingen. De leukste uitdaging is om samen tot een verrassende opzet te komen. Zonder dat het afbreuk doet aan het doel!


Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Vul onderstaand contactformulier in of app/bel 06 – 2158 5451.

Durk is een snelle denker, prikkelt mensen op een prettige manier en weet zaken op een heldere en constructieve manier bij elkaar te brengen. Hij straalt rust uit en heeft bijzonder veel plezier in hetgeen hij doet.

Dave Verhagen – Projectmanager Viattence

Neem contact op

Meer weten?
Neem dan contact op. App of bel naar 06 – 2158 5451 of mail naar handlanger@durkdeboer.nl. Het contactformulier invullen kan ook:

    Mijn doel is ervoor te zorgen dat mensen na afloop geraakt, vól energie en enthousiasme naar huis gaan.

    Durk de Boer – handlanger